Poseduje restoran sa 300 mesta, banket salu sa 40 mesta i aperitiv-bar. Hotel organizuje razne svečanosti, a predstavlja i usputnu stanicu za brojne putnike u tranzitu.
Hotel "Nais" nalazi se na severnom izlazu iz Niša i lociran je na samoj raskrsnici dva kraka panevropskog koridora X. Svojevrsna je oaza mira, odomora i rekreacije
Nalazi se na samo 500 metara od ulice Kneza Mihaila, a aerodrom Nikola tesla je udaljen 20 km.
Nalazi se u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice. Raspolaže sa 112 hotelskih soba.
Hotel je smešten u blizini poznatog beogradskog izletišta Košutnjak i Hajdučke česme, a od Aerodroma "Nikola Tesla" je udaljen 20 km.
Smeštaj poseduje moderne jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe (sa francuskim ležajem kao i sa odvojenim krevetima) i aprtmane opremljene savremenom opremom: plazma tv, katv, telefon, wireless internet, klimom, mini barom i dostupnim room- servisom 24h.
Najekskluzivniji hotel u Novom Sadu. Nalazi se u neposrednoj blizini Sajma i kliničko-bolničkog centra.
Hotel veoma skromne ponude, sa šest jednokrevetnih i 26 dvokrevetnih soba. Raspolaže kafe barom, restoranom za 64 gosta i TV salom.
Elegantni, a ipak tradicionalni hotel u Centru Beograda, nudi udoban smeštaj, dobar restoran i prijatan bar.
Hotel ima 17 soba i 10 apartmana opremljenih luksuznim nameštajem, sa sadržajima prilagođenim standardima vrhunskog svetskog hotelijerstva.Elegantni restoran , moderni kafe...
Smešten je na samo 1 km od Beogradskog sajma i na 5 km od centra grada. Nudi klimatizovane sobe, besplatan bežični internet i besplatan hotelski parking.
Nalazi se u samom centru i pešačkoj zoni. Obnovljen je 2010. godine i sada raspolaže sa 83 hotelske sobe.
Nalazi se nalazi u centru Starog grada, na uglu Skadarske i Gospodar Jevremove ulice. Raspolaže sa osam soba i Lux apartmanom za smeštaj.
Nalazi se u centru grada u neposrednoj blizini Beogradskog sajma, kongresnog centra SAVA, ambasada, glavne železničke i autobuske stanice, sportsko-rekreativnog centra "Ada Ciganlija".
Hotel konačište Rezime Crown nalazi se u strogom centru Beograda, na samoj sredini jedine pešačke zone Beograda, u Knez Mihailovoj ulici.
Smešten u pešačkoj zoni u centru Beograda, odmah će vas očarati svojim luksuznim i elegantnim apartmanima.
Smešten je u zgradi koja je zaštićena kao kulturno dobro grada. Residence sadrži luksuzne apartmane s prostranim spavaćim sobama i svim modernim pogodnostima.
Nalazi se u neposrednoj blizini Kalemegdanskog parka i tvrđave. Jedan je od najstarijih hotela u Beogradu. Sagradjen je 1885. godine, pod imenom" Royal", a od 1953. do 2001. zvao se "Toplice".
Smešten u Jakovu, u blizini aerodroma Nikola Tesla i 20 km od centra Beograda, hotel S-Klub nudi udobne i dobro opremljene apartmane
Pretraga
Vrednost izvesne ideje meri njenim ostvarenjem u praksi.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi