Poseduje restoran sa 300 mesta, banket salu sa 40 mesta i aperitiv-bar. Hotel organizuje razne svečanosti, a predstavlja i usputnu stanicu za brojne putnike u tranzitu.
Hotel "Nais" nalazi se na severnom izlazu iz Niša i lociran je na samoj raskrsnici dva kraka panevropskog koridora X. Svojevrsna je oaza mira, odomora i rekreacije
Nalazi se na samo 500 metara od ulice Kneza Mihaila, a aerodrom Nikola tesla je udaljen 20 km.
Nalazi se u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice. Raspolaže sa 112 hotelskih soba.
Hotel je smešten u blizini poznatog beogradskog izletišta Košutnjak i Hajdučke česme, a od Aerodroma "Nikola Tesla" je udaljen 20 km.
Smeštaj poseduje moderne jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe (sa francuskim ležajem kao i sa odvojenim krevetima) i aprtmane opremljene savremenom opremom: plazma tv, katv, telefon, wireless internet, klimom, mini barom i dostupnim room- servisom 24h.
Najekskluzivniji hotel u Novom Sadu. Nalazi se u neposrednoj blizini Sajma i kliničko-bolničkog centra.
Hotel veoma skromne ponude, sa šest jednokrevetnih i 26 dvokrevetnih soba. Raspolaže kafe barom, restoranom za 64 gosta i TV salom.
Elegantni, a ipak tradicionalni hotel u Centru Beograda, nudi udoban smeštaj, dobar restoran i prijatan bar.
Hotel ima 17 soba i 10 apartmana opremljenih luksuznim nameštajem, sa sadržajima prilagođenim standardima vrhunskog svetskog hotelijerstva.Elegantni restoran , moderni kafe...
Smešten je na samo 1 km od Beogradskog sajma i na 5 km od centra grada. Nudi klimatizovane sobe, besplatan bežični internet i besplatan hotelski parking.
Nalazi se u samom centru i pešačkoj zoni. Obnovljen je 2010. godine i sada raspolaže sa 83 hotelske sobe.
Nalazi se nalazi u centru Starog grada, na uglu Skadarske i Gospodar Jevremove ulice. Raspolaže sa osam soba i Lux apartmanom za smeštaj.
Nalazi se u centru grada u neposrednoj blizini Beogradskog sajma, kongresnog centra SAVA, ambasada, glavne železničke i autobuske stanice, sportsko-rekreativnog centra "Ada Ciganlija".
Hotel konačište Rezime Crown nalazi se u strogom centru Beograda, na samoj sredini jedine pešačke zone Beograda, u Knez Mihailovoj ulici.
Smešten u pešačkoj zoni u centru Beograda, odmah će vas očarati svojim luksuznim i elegantnim apartmanima.
Smešten je u zgradi koja je zaštićena kao kulturno dobro grada. Residence sadrži luksuzne apartmane s prostranim spavaćim sobama i svim modernim pogodnostima.
Nalazi se u neposrednoj blizini Kalemegdanskog parka i tvrđave. Jedan je od najstarijih hotela u Beogradu. Sagradjen je 1885. godine, pod imenom" Royal", a od 1953. do 2001. zvao se "Toplice".
Smešten u Jakovu, u blizini aerodroma Nikola Tesla i 20 km od centra Beograda, hotel S-Klub nudi udobne i dobro opremljene apartmane
Pretraga
Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica nesrećna je na svoj način.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi