Raspolaže sa 14 nameštenih soba i dva apartmana. Sve sobe imaju direktnu telefonsku liniju, satelitski TV program, mini bar, klima uređaj i bežični internet.
Hotel je sagrađen 1962. godine, mada se u istorijskim spisima pominje da je ugostiteljski objekat na istom mestu primao goste još 1882. godine
Smešten u poslovnom i trgovačkom centru Beograda, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.Raspolaže sa 90 soba.Na sedmom spratu nalazi se restoran "Panorama" s terasom.
Luksuzni hotel Square Nine se nalazi na 50 metara od ulice Kneza Mihaila, i na 100 metara od Kalemegdanske tvrđave.Raspolaže sa 45 soba.
Nalazi se u naselju Šumice. Jedan od najvećih hotela u Beogradu. Ima 18 spratova, a na poslednjem se nalazi restoran sa 200 mesta, TV sala i snack bar.
Hotel Stari Krovovi se nalazi na mirnoj lokaciji na 5 km od centra Novog Sada, raspolaže sa 57 hotelskih soba.
Možete birati između luksuznih soba sa francuskim ležajem, Junior, Superior ili VIP apartmana. U sklopu hotela nalaze se Cafe i Lobby Bar.Temperaturu u sobi možete podešavati, po Vašoj želji
Nalazi se u samom Košutnjaku. Ima 12 jednokrevetnih i 11 dvokrevetnih soba i jedan apartman. Većina soba ima terase s pogledom na šumu, a u sklopu hotela nalaze se restoran za 80 gostiju....
Sagrađen je 1922. godine sa arhitektonskim obeležjima tipičnim za građevine s početka XX veka. Nalazi se u strogom centru Beograda, u središtu administrativno - poslovnih i kulturnih dešavanja.
Hotel Vigor se nalazi u starom delu Novog Sada. Udaljen je 3 km od centra grada i SPC SPENS i samo 2 km od Novosadskog sajma. Organizovan kao garni, hotel Vigor Vam nudi prijatan i komforan boravak po pristupačnim cenama.
Ovaj butik hotel se nalazi u centru Beograda, pored parka Manjež. Ima četiri sobe i dva luksuzno opremljena apartmana. Stilski nameštaj čini da ova moderna vila ima pečat davno minulih vremena.
"Vila Kalemegdan" omogućava gostima da istovremeno budu u centru gradskih zbivanja, ali i odvojeni od gradske buke.Raspolaže sa šest soba.Gostima je obezbeđen room service.
Od Trga Slavija udaljena je 10 minuta vožnje, a na samo minut vožnje od Vile je i Frankova petlja sa koje možete lako da izađete na autoput E-75 u svim pravcima.Raspolaže sa 10 soba.
Smešten u samom centru Novog Sada, na samo 2 minuta hoda od Narodnog pozorišta.Raspolaže sa 19 hotelskih soba
Ekskluzivni hotel “Zira” svojim sadržajem i vrhunskom uslugom zadovoljava potrebe korisnika svih kategorija. Poseduje odličnu poziciju, podignut je na raskršću Ruzveltove i Cvijićeve ulice, u blizini metro stanice Vukov spomenik.
Nalazi se u mirnom delu Zemuna. Kombinacija elegantnog stila sa detaljima, omogućava da se u ovom ambijentu osećate kao kod kuće.Ima i dva restorana.
Hotel svetske klase po izgledu i funkcionalnosti. Nalazi se pored beogradske " Arene" na petnaestak minuta vožnje do aerodroma "Nikola Tesla" i pet minuta vožnje do centra Beograda.
Moderno dizjaniran hotel u samom srcu grada.Hotel raspolaže sa 46 soba i šest luksuznih apartmana, koji su opremljeni po najvišim svetskim standardima
Nalazi se na 5 minuta šetnje od Narodnog pozorišta, iznad popularnog tržnog centra Planeta 021.Raspolaže sa 24 hotelske sobe
Pretraga
Ogovaranje je ono što čujete i što vam se svidi o nekome ko vam se ne sviđa.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi