Raspolaže sa 14 nameštenih soba i dva apartmana. Sve sobe imaju direktnu telefonsku liniju, satelitski TV program, mini bar, klima uređaj i bežični internet.
Hotel je sagrađen 1962. godine, mada se u istorijskim spisima pominje da je ugostiteljski objekat na istom mestu primao goste još 1882. godine
Smešten u poslovnom i trgovačkom centru Beograda, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.Raspolaže sa 90 soba.Na sedmom spratu nalazi se restoran "Panorama" s terasom.
Luksuzni hotel Square Nine se nalazi na 50 metara od ulice Kneza Mihaila, i na 100 metara od Kalemegdanske tvrđave.Raspolaže sa 45 soba.
Nalazi se u naselju Šumice. Jedan od najvećih hotela u Beogradu. Ima 18 spratova, a na poslednjem se nalazi restoran sa 200 mesta, TV sala i snack bar.
Hotel Stari Krovovi se nalazi na mirnoj lokaciji na 5 km od centra Novog Sada, raspolaže sa 57 hotelskih soba.
Možete birati između luksuznih soba sa francuskim ležajem, Junior, Superior ili VIP apartmana. U sklopu hotela nalaze se Cafe i Lobby Bar.Temperaturu u sobi možete podešavati, po Vašoj želji
Nalazi se u samom Košutnjaku. Ima 12 jednokrevetnih i 11 dvokrevetnih soba i jedan apartman. Većina soba ima terase s pogledom na šumu, a u sklopu hotela nalaze se restoran za 80 gostiju....
Sagrađen je 1922. godine sa arhitektonskim obeležjima tipičnim za građevine s početka XX veka. Nalazi se u strogom centru Beograda, u središtu administrativno - poslovnih i kulturnih dešavanja.
Hotel Vigor se nalazi u starom delu Novog Sada. Udaljen je 3 km od centra grada i SPC SPENS i samo 2 km od Novosadskog sajma. Organizovan kao garni, hotel Vigor Vam nudi prijatan i komforan boravak po pristupačnim cenama.
Ovaj butik hotel se nalazi u centru Beograda, pored parka Manjež. Ima četiri sobe i dva luksuzno opremljena apartmana. Stilski nameštaj čini da ova moderna vila ima pečat davno minulih vremena.
"Vila Kalemegdan" omogućava gostima da istovremeno budu u centru gradskih zbivanja, ali i odvojeni od gradske buke.Raspolaže sa šest soba.Gostima je obezbeđen room service.
Od Trga Slavija udaljena je 10 minuta vožnje, a na samo minut vožnje od Vile je i Frankova petlja sa koje možete lako da izađete na autoput E-75 u svim pravcima.Raspolaže sa 10 soba.
Smešten u samom centru Novog Sada, na samo 2 minuta hoda od Narodnog pozorišta.Raspolaže sa 19 hotelskih soba
Ekskluzivni hotel “Zira” svojim sadržajem i vrhunskom uslugom zadovoljava potrebe korisnika svih kategorija. Poseduje odličnu poziciju, podignut je na raskršću Ruzveltove i Cvijićeve ulice, u blizini metro stanice Vukov spomenik.
Nalazi se u mirnom delu Zemuna. Kombinacija elegantnog stila sa detaljima, omogućava da se u ovom ambijentu osećate kao kod kuće.Ima i dva restorana.
Hotel svetske klase po izgledu i funkcionalnosti. Nalazi se pored beogradske " Arene" na petnaestak minuta vožnje do aerodroma "Nikola Tesla" i pet minuta vožnje do centra Beograda.
Moderno dizjaniran hotel u samom srcu grada.Hotel raspolaže sa 46 soba i šest luksuznih apartmana, koji su opremljeni po najvišim svetskim standardima
Nalazi se na 5 minuta šetnje od Narodnog pozorišta, iznad popularnog tržnog centra Planeta 021.Raspolaže sa 24 hotelske sobe
Pretraga
Nema sunca bez svetlosti, ni čoveka bez ljubavi.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi