Restoran "Gentlmen" je prepustio svoju poziciju novom restoranu koji obećava, džentlmenski nema šta!
Posegnite za "tajnim oružjem" iz ormara jer ovde dolaze gradske face. Enterijer je moderan, a meni zanimljiv. Sve ima svoju cenu, pa ćete tako i vi platiti to što želite da budete "rame uz rame " sa onima koji ovde sede.
U drevnoj egipatskoj civilizaciji broj 2 označava sukob a broj7 savršenstvo. Kako spojiti dve kontradiktornosti u celinu? Kroz vaše želje i njihovu ponudu..
Tri osmice simbolizuju trostruki dobitak: uspeh, finanasijski napredak i sreću. Sreća je osnovni motiv koji prožima sve pažljivo odabrane detalje lokala: od crvene boje....
Restoran ABC slowfood u Zemunu je 'abeceda spore hrane'. Kao kontra brzoj, nezdravoj hrani, kuvari i ljubazno osoblje žele da pokažu da se najslađe i najzdravije jede - sporo.
U čemu je tajna, pa je restoran Absinthe gotovo uvek popunjen do poslednjeg mesta:da li je stvar u hrani (meni menjaju dva puta godišnje), zanimljivom enterijeru koji odiše duhom pariskih bistroa ili Beograđani vole da idu na mesta koja su u trendu?
Ukoliko želite da osetite toplinu srpskog ognjišta ovo je pravo mesto za vas. Duh naše tradicije provlači se kroz sve segmente restorana: enterijer, muziku, ponudu jela i pića .
Dopadljiv ambijent dočarava atmosferu kultne serije.Ako baš i niste ljubitelj britanskog smisla za humor posle posete restoranu promeničete stav.
Prijatna muzika, enterijer u drvetu i kamenu, prostrana otvorena bašta sa drvećem i zelenilom. Pice u najrazličitijim kombinacijama i ukusima.
Osetite opuštenu atmosferu autentične italijanske trattorie. Dobar izbor za poslovni ručak, druženje sa prijateljima ili intimnu večeru sa voljenom osobom
Na vratima amigo skida sombrero u vašu čast. Kada probate neke od specijaliteta, potvrdićete ono što ste već znali: ukusi su intezivni a mnogobrojni začini su možda....
U ovoj amfori nema baš mnogo iznenađenja. Dobro znate šta vas očekuje: dobra atmosfera, elegantan enterijer i specijaliteti prste da poližete.
Restoran sa prijatnom, toplom atmosferom.Hrana je ukusna, a pica Anita je ono zbog čega im se mnogi vraćaju.Ovde možete proslaviti neke svoje važne datume
Na petrovaradinskoj strani Dunava, tik uz most, možete naći sklonište od gradske buke i vreve i provesti prijatne trenutke u restoranu Čarda "Aqua Doria".
Neka ovo bude vaš argument da za pristojan novac, možete u dobrom društvu da se provedete baš onako kakako vama odgovara. I brzo ćete to svima dokazati ..
Restoran u cenru grada, skriven u lepo sređenom podrumu. Ovde možete da pobegnete od buke i gužve i da na miru uživate u čarima srpske nacionalne kuhinje - počev od ukusnih predjela, preko odlične teleće čorbe, specijaliteta od mesa , do sjajnih
Idealno mesto za one koji nemaju vremena da kuvaju a svakodnevni odlazak u restorane im je ipak luksuz.
Ušće Save u Dunav, pogled na vodu.Opuštena atmosfera u kojoj možete uz razgovor nešto i da gricnete.I to nešto, nego uskusno spremljenu hranu pripremljenu tako...
Pretraga
Savet je ono što tražimo od drugih kada znamo odgovor, ali bismo želeli da ga ne znamo.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi