Restoran "Gentlmen" je prepustio svoju poziciju novom restoranu koji obećava, džentlmenski nema šta!
Posegnite za "tajnim oružjem" iz ormara jer ovde dolaze gradske face. Enterijer je moderan, a meni zanimljiv. Sve ima svoju cenu, pa ćete tako i vi platiti to što želite da budete "rame uz rame " sa onima koji ovde sede.
U drevnoj egipatskoj civilizaciji broj 2 označava sukob a broj7 savršenstvo. Kako spojiti dve kontradiktornosti u celinu? Kroz vaše želje i njihovu ponudu..
Tri osmice simbolizuju trostruki dobitak: uspeh, finanasijski napredak i sreću. Sreća je osnovni motiv koji prožima sve pažljivo odabrane detalje lokala: od crvene boje....
Restoran ABC slowfood u Zemunu je 'abeceda spore hrane'. Kao kontra brzoj, nezdravoj hrani, kuvari i ljubazno osoblje žele da pokažu da se najslađe i najzdravije jede - sporo.
U čemu je tajna, pa je restoran Absinthe gotovo uvek popunjen do poslednjeg mesta:da li je stvar u hrani (meni menjaju dva puta godišnje), zanimljivom enterijeru koji odiše duhom pariskih bistroa ili Beograđani vole da idu na mesta koja su u trendu?
Ukoliko želite da osetite toplinu srpskog ognjišta ovo je pravo mesto za vas. Duh naše tradicije provlači se kroz sve segmente restorana: enterijer, muziku, ponudu jela i pića .
Dopadljiv ambijent dočarava atmosferu kultne serije.Ako baš i niste ljubitelj britanskog smisla za humor posle posete restoranu promeničete stav.
Prijatna muzika, enterijer u drvetu i kamenu, prostrana otvorena bašta sa drvećem i zelenilom. Pice u najrazličitijim kombinacijama i ukusima.
Osetite opuštenu atmosferu autentične italijanske trattorie. Dobar izbor za poslovni ručak, druženje sa prijateljima ili intimnu večeru sa voljenom osobom
Na vratima amigo skida sombrero u vašu čast. Kada probate neke od specijaliteta, potvrdićete ono što ste već znali: ukusi su intezivni a mnogobrojni začini su možda....
U ovoj amfori nema baš mnogo iznenađenja. Dobro znate šta vas očekuje: dobra atmosfera, elegantan enterijer i specijaliteti prste da poližete.
Restoran sa prijatnom, toplom atmosferom.Hrana je ukusna, a pica Anita je ono zbog čega im se mnogi vraćaju.Ovde možete proslaviti neke svoje važne datume
Na petrovaradinskoj strani Dunava, tik uz most, možete naći sklonište od gradske buke i vreve i provesti prijatne trenutke u restoranu Čarda "Aqua Doria".
Neka ovo bude vaš argument da za pristojan novac, možete u dobrom društvu da se provedete baš onako kakako vama odgovara. I brzo ćete to svima dokazati ..
Restoran u cenru grada, skriven u lepo sređenom podrumu. Ovde možete da pobegnete od buke i gužve i da na miru uživate u čarima srpske nacionalne kuhinje - počev od ukusnih predjela, preko odlične teleće čorbe, specijaliteta od mesa , do sjajnih
Idealno mesto za one koji nemaju vremena da kuvaju a svakodnevni odlazak u restorane im je ipak luksuz.
Ušće Save u Dunav, pogled na vodu.Opuštena atmosfera u kojoj možete uz razgovor nešto i da gricnete.I to nešto, nego uskusno spremljenu hranu pripremljenu tako...
Pretraga
Ženu možete voleti, možete patiti zbog nje ili je pretočiti u književnost.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi