Beogradski restoran "starog kova".Shodno tome enterijer im je sveden i ne previše luskuzan.Specijalitet im je pita od suvih šljiva.
Bacano u južnoameričkom žargonu znači fenomenalno, super, cool. Onda možete da predpostavite kakva je atmosfera.
Restoran Badnji mlin nalazi se u samom centru Zemuna. Unutrašnjost je mala, ali se to nadoknađuje prijatnom cvetnom baštom. Specijaliteti su kačamak i cicvara.
Enterijer je radio španski slikar, dominiraju vedre boje, mnoštvo slika, satova i zidnih tanjira.Ovde možete da pojedete veoma ukusne pice, paste i palačinke.
Kao što i sami nagađate inspirisan je ostrvom Bali. Baldahini, trska, palme, prigušeno narandžasto svetlo..kokteli i vino.Nedostaje još malo sunca....
Ovaj vagon pristao je 1998 godine u železničku stanicu Zemun. Na ovaj voz ne morate da žurite, ovo je voz u kom morate da uživate.. Nezaboravna vožnja ugođaja
Pored autoputa između petlje na Mostaru i Autokomande, idelano je stajalište za predah od naporne vožnje.Domaća jela da nadoknadite energiju.
Koncept ovog malog raja je upravo hedonizam, koji se provlači kroz sve aspekte restorana: enterijer, gastronomsku ponudu i bogatu vinsku kartu.
Restoran "Bamboo" se nalazi u boemskom delu našeg grada, u Skadarliji.Iskombinujte tradicionalni beogradski duh i egzotičnu hranu u Bamboo-u i uživajte!
Stara boemska kafana koju posećuju i starije i mlađe generacije, zbog dobre hrane i velike ponude pića. Restoran "starog kova" u koji se dolazi po navici.
Pored ispijanja odlične kafe u prijatnom ambijentu i pogleda na reku koji opušta, ovde možete uživati u mnogim specijalitetima internacionalne kuhinje.
Ljubitelji vrelog latino duha, vi koji volite te slatke pikanterije dođite ovde da raspalite svoju maštu. Losos u beloj čokoladi, čokoladni tartufi..mmm ko bi odelo iskušenju?
U okviru Hotela "Prestige" nalazi se restoran "Bask". Restoran sa tradicijom dugom preko pola veka i isto toliko dugo stvaranom boemskom reputacijom
Na levoj obali Dunava nalazi se nadaleko čuvena riblja čarda Bata Pežo. Uz ovo ime je upisan deo novosadske gastro-istorije
Vlasnik restorana je i kuvar, a često i poslužuje goste. "The one man show" u ovom slučaju znači da se može dogoditi da na svoj obrok sačekate malo duže nego što ste planirali.
U okviru grčko-kiparske pijace, nalazi se ovaj tipičan italijanski restoran. Ukus tradicionalnih italijanskih jela i miris najkvalitetnijeg maslinovog ulja.
"Tako to rade umetnici“ je slogan ovog restorana. Prava ekspolozija aroma i ukusa, u najlepšoj bašti Zemuna. Mesto za ljubitelje dobrih zalogaja.
Restoran, sa ognjištem u sredini, gde sve odiše prijatnom kućnom atmosferom. Lagani ritmovi muzike a poseban užitak je večera na zastakljenoj terasi nad vodom.
Pored specijaliteta od testa, kao što su: mnogobrojne vrste pizza, testenine s različitim sosovima, ovde vam nude i veliki izbor alkoholnog i bezalkoholnog pića
Pretraga
Život je moderna, dobra predstava, ali sa loše napisanim trećim činom.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi