Beogradski restoran "starog kova".Shodno tome enterijer im je sveden i ne previše luskuzan.Specijalitet im je pita od suvih šljiva.
Bacano u južnoameričkom žargonu znači fenomenalno, super, cool. Onda možete da predpostavite kakva je atmosfera.
Restoran Badnji mlin nalazi se u samom centru Zemuna. Unutrašnjost je mala, ali se to nadoknađuje prijatnom cvetnom baštom. Specijaliteti su kačamak i cicvara.
Enterijer je radio španski slikar, dominiraju vedre boje, mnoštvo slika, satova i zidnih tanjira.Ovde možete da pojedete veoma ukusne pice, paste i palačinke.
Kao što i sami nagađate inspirisan je ostrvom Bali. Baldahini, trska, palme, prigušeno narandžasto svetlo..kokteli i vino.Nedostaje još malo sunca....
Ovaj vagon pristao je 1998 godine u železničku stanicu Zemun. Na ovaj voz ne morate da žurite, ovo je voz u kom morate da uživate.. Nezaboravna vožnja ugođaja
Pored autoputa između petlje na Mostaru i Autokomande, idelano je stajalište za predah od naporne vožnje.Domaća jela da nadoknadite energiju.
Koncept ovog malog raja je upravo hedonizam, koji se provlači kroz sve aspekte restorana: enterijer, gastronomsku ponudu i bogatu vinsku kartu.
Restoran "Bamboo" se nalazi u boemskom delu našeg grada, u Skadarliji.Iskombinujte tradicionalni beogradski duh i egzotičnu hranu u Bamboo-u i uživajte!
Stara boemska kafana koju posećuju i starije i mlađe generacije, zbog dobre hrane i velike ponude pića. Restoran "starog kova" u koji se dolazi po navici.
Pored ispijanja odlične kafe u prijatnom ambijentu i pogleda na reku koji opušta, ovde možete uživati u mnogim specijalitetima internacionalne kuhinje.
Ljubitelji vrelog latino duha, vi koji volite te slatke pikanterije dođite ovde da raspalite svoju maštu. Losos u beloj čokoladi, čokoladni tartufi..mmm ko bi odelo iskušenju?
U okviru Hotela "Prestige" nalazi se restoran "Bask". Restoran sa tradicijom dugom preko pola veka i isto toliko dugo stvaranom boemskom reputacijom
Na levoj obali Dunava nalazi se nadaleko čuvena riblja čarda Bata Pežo. Uz ovo ime je upisan deo novosadske gastro-istorije
Vlasnik restorana je i kuvar, a često i poslužuje goste. "The one man show" u ovom slučaju znači da se može dogoditi da na svoj obrok sačekate malo duže nego što ste planirali.
U okviru grčko-kiparske pijace, nalazi se ovaj tipičan italijanski restoran. Ukus tradicionalnih italijanskih jela i miris najkvalitetnijeg maslinovog ulja.
"Tako to rade umetnici“ je slogan ovog restorana. Prava ekspolozija aroma i ukusa, u najlepšoj bašti Zemuna. Mesto za ljubitelje dobrih zalogaja.
Restoran, sa ognjištem u sredini, gde sve odiše prijatnom kućnom atmosferom. Lagani ritmovi muzike a poseban užitak je večera na zastakljenoj terasi nad vodom.
Pored specijaliteta od testa, kao što su: mnogobrojne vrste pizza, testenine s različitim sosovima, ovde vam nude i veliki izbor alkoholnog i bezalkoholnog pića
Pretraga
Film kao slika istine? Ja sam radije za filmske laži. Nije potrebno da stvari koje pokazujemo budu stvarne. Ono što treba da bude izvorno to su osećanja koja izaziva film.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi