Restoran koji je preko nedelje odlično mesto za poslovne sastanke, dok vikendom dobija neku topliju i opušteniju notu pa je omiljeno mesto za porodična opušteniju notu
Zlatiborsko prozorče vas uvodi u zlatiborski ambijent. Ovaj simpatični drveni kutak se nalazi u nizu ugostiteljskih objekata na SPENS-u
Nude duh nekog gospodstvenijeg vremenа, аmbijent koji mаmi nа opuštаnje i potpuno predаvаnje ukusnoj hrаni koju spremaju..sve mami da obećate da ćete doći ponovo!
Mićine kolenice, pečenje pod sačem, škembići, brizle..mmm. prste da poližete. Specijalitet kuće je nadaleko čuveni domaći sir, kajmak , lepinje i odlične poslatice.
Na mestu nekadašnjeg restorana Sent Andreja nalazi se pravi zlatnik gastronomske scene Beograda.
Restoran „ Zlatno brdo ” je restoran sa tradicijom dugom preko 40 godina. Prva je privatna ugostiteljska radnja na opštini Zvezdara.
Jedan od simbola boemskog Beograda. Sa tradicijom dugom dva veka, najstariji je restoran u Srbiji. Bez pitanja ga sa ponosom pokazujte svima.
Čak i ako niste čuli za čuvenog Grka Zorbu, čim budete videli predmete koji ukrašavaju enterijer restorana, znaćete sa kog podneblja su specijaliteti koje tu možete probati.
Restoran je smešten na samoj obali reke Save u Čukaričkom rukavcu. Poseban popust obezbeđen je za članove veslačkog kluba Crvena Zvezda - Beograd.
Sheher kao šećer – slatko i neophodno. Ambijent restorana je prelep, enterijer je moderan i odiše luksuzom.Kuhinja predstavlja spoj nekoliko različitih kuhinja u jednu jedinstvenu ''Sheher'' kuhinju.
Pored kafane Herceg Novi, na obodu Skadarlijske četvrti nalazi se fast food, koji nudi, pogađate-kobasice! I to deset vrsta:pileća, ćureća, beogrdaska, vinska, skadarlijska..
Mesto poznato po pogledu koji ostvalja bez daha - bez preterivanja. Od nedavno je pogled obogatio i most na Adi.
Još jedna Smokvica u nizu: prepoznatljiva kuhinja, zanimljjiv enterijer i super usluga.
Pretraga
On ne zna ništa i misli da zna sve. Takav stav vodi jedino u političku karijeru.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi