Procedura registracije na ulazu "Grand Casina Beograd" govori vam da ste došli na jedno nesvakidašnje mesto. Lična karta, minut vremena i vrata luksuza su otvorena.
Restoran "Gnezdo" je osnovan avgusta 1995.godine, nalazi se na Autkomandi.Poznat je po pilećim specijalitetima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.
Restoran se nalazi na Košutnjaku i to je dovoljna preporuka da ga posetite i uživate u prirodi, u ovom po nekima najlepšem delu Beograda.Preporučuju specijalitet "Golf"
Predmeti, fotografije, dokumeti i mnoštvo sitnica iz perioda između dva rata krase enterijer ovog restorana. Jelovnik je specifičan i zanimljiv. Muzika evergrin!
U hladu jednog od parkova na Senjaku nalazi se velika letnja bašta restorana "Grafičar". Iz jelovnika bismo preporučili sve specijalitete od mesa s roštilja i sezonske salate
Novootovreni restoran na Novom Beogradu.Ekskluzivan enterijer i zanimljiva gastroponuda, pa to mora da se proba!
U opuštenoj atmosferi konobe, među kariranim stolnjacima i starim mrežama, teško je naći mesto, ali vrlo lako poznata lica iz sveta politike i estrade.
Skadarija znači nabadanje sa štiklama po kaldrmi i nimalo mesta za parkiranje, a opet obožavamo to pešačenje. Vrhunske pice nas čekaju u ovom slatkom restoranu....
Jedini brazilski restoran u našem gradu. Između ukusnih zalogaja, opojnih koktela, plesaćete salsu, sambu i druge latinoameričke plesove.
Uz samu kapiju tvrđave etno-restoran ’’Hamam’’, smešten upravo u prastaroj građevini - nekadašnjem hamamu (turski: javno kupatilo).
Holesterol o kom ne morate da brinete. Ova moderna kafana, uređena u minimalističkom stilu, sa svojim gurmanlucima, istina, možda će vam i povećati holesterol, ali kada probate njihove specijalitete...
U persijskoj mitologiji homa je vrsta ptice koja kada jednom uzleti nikada ne sleće.Vlasnicima restorana je upravo ti i cilj: da nikada ne slete sa gastronosmkog neba Beograda.
Novi restoran u samom centru grada. Idelano za sve ljubitelje "kineza"i onih kojima je azijaska kuhinja omiljena.
Trendi mesto, s punim pravom. Ako želite da se osetite kao deo džet- seta, beogradskog, naravno, dođite ovde.
Pretraga
Znate li zašto je pas veran svom gospodaru? Zato što je navikao na njegove batine!
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi