Procedura registracije na ulazu "Grand Casina Beograd" govori vam da ste došli na jedno nesvakidašnje mesto. Lična karta, minut vremena i vrata luksuza su otvorena.
Restoran "Gnezdo" je osnovan avgusta 1995.godine, nalazi se na Autkomandi.Poznat je po pilećim specijalitetima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.
Restoran se nalazi na Košutnjaku i to je dovoljna preporuka da ga posetite i uživate u prirodi, u ovom po nekima najlepšem delu Beograda.Preporučuju specijalitet "Golf"
Predmeti, fotografije, dokumeti i mnoštvo sitnica iz perioda između dva rata krase enterijer ovog restorana. Jelovnik je specifičan i zanimljiv. Muzika evergrin!
U hladu jednog od parkova na Senjaku nalazi se velika letnja bašta restorana "Grafičar". Iz jelovnika bismo preporučili sve specijalitete od mesa s roštilja i sezonske salate
Novootovreni restoran na Novom Beogradu.Ekskluzivan enterijer i zanimljiva gastroponuda, pa to mora da se proba!
U opuštenoj atmosferi konobe, među kariranim stolnjacima i starim mrežama, teško je naći mesto, ali vrlo lako poznata lica iz sveta politike i estrade.
Skadarija znači nabadanje sa štiklama po kaldrmi i nimalo mesta za parkiranje, a opet obožavamo to pešačenje. Vrhunske pice nas čekaju u ovom slatkom restoranu....
Jedini brazilski restoran u našem gradu. Između ukusnih zalogaja, opojnih koktela, plesaćete salsu, sambu i druge latinoameričke plesove.
Uz samu kapiju tvrđave etno-restoran ’’Hamam’’, smešten upravo u prastaroj građevini - nekadašnjem hamamu (turski: javno kupatilo).
Holesterol o kom ne morate da brinete. Ova moderna kafana, uređena u minimalističkom stilu, sa svojim gurmanlucima, istina, možda će vam i povećati holesterol, ali kada probate njihove specijalitete...
U persijskoj mitologiji homa je vrsta ptice koja kada jednom uzleti nikada ne sleće.Vlasnicima restorana je upravo ti i cilj: da nikada ne slete sa gastronosmkog neba Beograda.
Novi restoran u samom centru grada. Idelano za sve ljubitelje "kineza"i onih kojima je azijaska kuhinja omiljena.
Trendi mesto, s punim pravom. Ako želite da se osetite kao deo džet- seta, beogradskog, naravno, dođite ovde.
Pretraga
Sposobnost je za siromaha blago.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi