Mali zalogaji u minimalističkom stilu enterijera dočaraće vam atmosferu zemlje izlazećeg sunca. Dođite na porciju zdravog duha.Japan u Beogradu.
Restoran “ IL PESTO “ je klasična italijanska trattoria. Sve paste su iz naše kuhinje, ručne izrade našeg kuvara, koji je iz oblasti Kalabrije , tako da možete biti sigurni da jedete pravo italijasnko testo.
Restoran za sve pare, a ne treba vam mnogo para da ovde uživate u pravim srpskim specijalitetima.
Smešten je u najlepšem delu Novog Beograda u Bloku 11 pored bivše ambasade Kine.
U blizini Savskog jezera smešten je banquet and conference center Julieta, ranije poznat pod nazivom Šerenac
Pihtije, rebra na žaru, orada, dimljeni losos, lignje, hobotnice...a domaće rakija za dobrodošlicu je nezaobilazna
Raskošni "Kašmir" u "Silikonskoj dolini".
Kafanica „Suvobor“poseduje veliku letnju baštu, dok se untrašnjost restorana prostire u dva nivoa. Restoran može da ugosti preko sto gostiju. Ako želite da probate tradicionalnu srpsku kuhinju, onda dođite ovde
Pastelne boje enterijera, mnogo zanimljivih knjiga koje se bave tematikom filozofije, alternativne medicine i popularne psihologije, reprodukcije slika čuvenog Šri Činmoja, čine ovaj simpatični prostor pravom oazom mira.
Bučan deo grada, sa gomilom užurbanih ljudi i mnogo automobila..dobro je da imate gde da se sakrijete, makar i na kratko dok ne napunite baterije...
Pored Dunava, na zemunskom keju. Dobro pivo, raznih proizvođača. Dobra energija. Opuštena, dobra, vesela posluga će vas opustiti. Solidna riblja čorba. A noću. Morate da dođete i ludo se provedete ....
Ako želite da imate "kraljevski tretman" posetite restoran u koji se "kunu" poznavaoci dobrih zalogaja. Kažu da je bez mane. Odličan izbor za sastanak koji će imresionirati svakog.
Kalispera je grčka reč-pozdrav koja znači i Dobar dan i Dobro veče! Upravo tako, svaki gost je u svakom trenutku dobrodošao. Kalispera!
Pretraga
U Holivudu se ne baca đubre... Od đubreta se pravi televizijski program.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi