Restoran se nalazi u jednoj od najlepših novosadskih ulica.On ima već 15 godina, tako da možemo reći da je pravi tinejdžer, ali samo po godinama
Restoran je smešten u objektu salona "Bošnjački", koji je i opremio jedan deo restorana, namenjen nepušačima. U tom delu se ne konzumira hrana. Sala za ručavanje se nalazi na spratu i sastoji se iz tri spojena dela.
Ako želite da obiđete Španca, i probate njegovu autentičnu kuhinji, koordinate koje tražite su preko puta Botaničke bašte.
Ako želite da osetite svu maštovitost španske nacionalne kuhinje posetite restoran "EL HISPANO".
Kažu da su samo dijamanti večni. Istina ali ima još nešto što traje: a to je dobar glas! Restoran Eterno je sebi obezbedio mesto u tom društvu.
Nakon Novog Beograda i Žarkovo je dobilo svoju "Etnu". Enterijer je osmislio beogradski arhitekta Vlada Gugl. Boja drveta u kombinaciji sa bordo tonovima daje prostoru toplinu.
Restoran se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, jer pruža pogled na Dunav i Petrovaradinsku Trvđavu od kog zastaje dah.
Restoran Filmski grad se nalazi u samom srcu Košutnjaka. Prirodno okruženje, roštilj na ćumur i dve velike bašte su glavni adutu ovog mesta.
„Fish& Bar“ predstavlja kombinaciju restorana i "fast food" usluge. Na meniju se nalaze raznovrsni specijaliteti napravljeni od ribe i svežih sastojaka
Volite da flertujete?Ovo je onda pravo mesto za Vas.Ako vam ponestane inspiracije u meniju postoje kratki, simpačni saveti o flertovanju
Nalazi se u okviru GTC parka. Enterijer restorana je moderan i funkcionalan. Podeljen je na kafe, gde je usluga samoposluživanje i na restoranski deo “a la carte”
Pored odlične italijanske kuhinje, najveće blago ovog restorana je njegova bašta. Zelena oaza usred najfrekventnijeg dela Vračara, nalazi neposredno uz Kalenić pijacu…
Evergrin beogradskih restorana. Idelano mesto za sastanak koji će ostaviti utisak. Za kvalitet koji dobijate, cene nisu visoke. Pet sjajnih zvezdica su opravdane.
Restoran se nalazi u pešačkom delu Knez Mihailov ulice. Enterijer je uređen tako da podseća na italijanske kafeterije, a tome doprinosi i obavezna italijanska muzika.
Vesele i jarke boje - žuta i crvena - i mnoštvo tradicionalnih kineskih detalja. Stolovi su, naravno, okrugli jer po kineskom verovanju, energija treba da kruži među ljudima...
Kafana pored Dunav sa lepom baštom, .Živa muzika, starogradske pesme i dolično vino - dovoljan su razlog da posetite i ovu kafanu.
U svoje žute stolice i među zidove od cigle, ovaj restoran-bar može da primi oko 85 gostiju.Veliki šank, crno-bele fotografije po zidovima i udoban nameštaj.
Nalazi se u sklopu Garden centra. Imaju prostor rezervisan za mališane, tako da roditelji na miru mogu da uživaju u raznim italijanskim specijalitetima..
Restoran izuzetno zanimljivog i prijatnog enterijera. Meni obuhvata mnoga jela internacionalne kuhinje.Opuštena atmosfera za opušteno veče sa prijateljima...
Pretraga
Mučeništvo je jedini način da čovek postane slavan bez sposobnosti.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi