Kod restorana koji nose ime po kraju grada ili ulici, nemate mnogo nedoumice gde se nalaze.Tako I za Restoran R.B slutite da se nalazi negde na Zvezdari I to odmah do Studentskog doma “Rifat Burdžević“.
Kada dođete u noćni provod obratite pažnju na to da je ova kafana pored Dunava. Da li je energija s reke ušla u ovaj prostor ili tako dobru atmosferu prave muzičari, ne znamo.
U autentičnom starogradskom ambijentu, preko puta Učiteljskog doma, prava oaza za preostale boeme ali i ljubitelje dobre stare kuhinje i akustičnog starogradskog melosa.
Kuvana jela, roštilj na ćumur, jela ispod sača .. da dobro navijate. Iako niste “Romantičar” niko vas neće dirati bez obzira za koje ste boje opredeljeni.
Restoran se nalazi u delu grada poznatom kao Varoš Kapija, u zgradi izgrađenoj 1888. godine.
Restoran nacionalne kuhinje i vojvođanskog ambijenta. U prijatnoj atmosferi i dobroj energiji uživaćete uz specijalitete iz bogatog jelovnika.
Nalazi se na samo 15 minuta od centra Novog Sada.Umorili ste se od jurcanja i gradske gužve, ovde će vas umiriti autentična vojvođanska atmosfera.
Jedan sat kraj reke proveden u restoranu “Sat” dovoljan je da napunite baterije i krenete u nove pobede: poslovne, ljubavne … svejedno. Ovo je vaš sat za uživanje.
Restoran Savamala se nalazi u sklopu Belgrade city-hotela.Ovde možete uživati u poslovnom doručku, svečanom ručku, romantičnoj večeri ili koktelu.
Kafana, restoran, mesto odlične „klope“, dobra zabava, kutak za vaš stomak. Nazovite ga, kako god hoćete i dođite
Vrata restorana, koji se nalazi neposredno pored kuće Đure Jakšića, godinama su bila zatvorena za posetioce. Donedavno. Sada je to restoran koji potpuno renoviran i koji raširenih ruku dočekuje sve one koji su raspoloženi da ovde provedu svoje vrem
Pretraga
Budite uvereni da za sve što volite morate da platite određenu cenu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi