Naš grad je obuzela “smokvicamanija”. Prvo nas je dorćolska “oborila s nogu”, onda nam se savogradska “podvukla pod kožu”, a ova poslovna “Airport City” varijanta, obećava trajnu zavisnost.
Šarmantna "Smokvica" je za kratko vreme postala jedno od popularnijih mesta u gradu.Zanimljiva gastro ponuda, simpatičan enterijer i pozitivna atmosfera u kojoj možete upoznati mnogo druželjubivih ljudi.
Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa. Ovo je mlađi brat restorana "Pink"- mesto za prave gurmane.
Beogradski Soho objedinjuje dnevni i noćni izlazak. Rezervacija obavezna, kao i gradske face - ovo je trendi mesto sa njujorškim duhom.
Mesto koje će vas vratiti u davno zaboravljeno vreme, Srbija dvadesetih godina prošlog veka.Kafane su tada bile mesta u kojima su se ljudi rađali, živeli i umirali. I sve se dešavalo u njima i oko njih.
Pormetna lokacija obećava, tako da nikada nećete biti jedini gost u lokalu.Restoran brze hrane inspirisan tradiconalnim grčkim specijalitetima.
Mesto koje će vam razbiti predrasude da su hotelski restorani nepristupačni i preskupi. Bašta koja je ušuškana i intimna kao i ceo hotel Square Nine
Institucija. Obavezno je posetite. Ovo je kafana u kojoj je sve dobro. Ne smete biti u Beogradu, a da bar jedan obrok ne pojedete ovde.
Pogled koji će vas naterati da zaboravite na obaveze i potpuno se prepustite gastronomskim čarolijama. Enterijer od drveta i trske za osećaj prave prirode i divljine.
U starom trgovačkom delu grada na mestu gde je nekada bio „karavan saraj“ nalazi se ugostiteljski objekat sa 127 godina dugom tradicijom. Kafana „nosi“ i određene istorijske trenutke. Naime...
Kafana odvojena od centra grada u koju dolazi šarenolika ekipa. Poslovni, porodični i ostali ručkovi. Kao što je jednostavan enterijer tako je jednostavno i osoblje koje će zadovoljiti vaše potrebe, ako su one prosečne.
Kao moćni oblaci startusi, novosadski Stratus je važan deo ugostiteljskog neba ovog grada.
Pretraga
Kada se kaže da se s nečim slažemo u principu, to onda znači da nam ne pada na pamet da tu ideju sprovedemo u praksi.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi