Sunset se nalazi na Makiškoj obali Ade Ciganlije, na samo 10 kilometara od centra Beograda. Preko dana možete uživati u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima ,a uveče organizuju žive svirke.
Nemate vremena da kuvate, a stalo Vam je do vašeg zdravlja? Ako već jedete brzo, jedite zdravo. Idealno rešenje za brz tempoživota su Supe i salate.
Nemate vremena da kuvate, a stalo Vam je do vašeg zdravlja? Ako već jedete brzo, jedite zdravo. Idealno rešenje za brz tempoživota su Supe i salate. Zakoračite u svet uvek svežih sastojaka, zavodljivih ukusa, i potpuno zdravih obroka.
Nemate vremena da kuvate, a stalo Vam je do vašeg zdravlja? Ako već jedete brzo, jedite zdravo. Idealno rešenje za brz tempoživota su Supe i salate.
Cigle i beton! Pomislićete majstori su krivi za sve, posao su ostavili nedovršen.Ipak, ovo je delo znalca, kao i sve što proizvodi ovaj neobični supermarket
“ Sushi bar Tokyo “ nalazi se u ponovo popularnom Čumićevom sokačetu. Preporučuju: tokyo boks, tokyo roll, Bombay, sushi mix… Hranu za poneti pakuju u plastičnu foliju pa u hermetički zatvorene plastične kutije, tako da ostaje sveža.
Moderan enterijer, za moderne ljude. Čitav koncept je u perfect pairing stilu, a naslon stolica podseća na ženski korset, što otvara različite apetite.
Ovde sve asocira na sreću:jelovnici i vizitkarte su obliku novčića. Pastelne boje enterijera u kombinaciji sa drvetom daju mu toplinu.
Prostor iza Muzeja Vuka i Dositeja predstavlja pravu oazu mira. Potpuno ste zaštićeni od gradske gužve i vreve a ipak ste u srcu Beograda. Klub restoran „Teatroteka” je mesto gde možete odvesti goste do kojih vam je posebno stalo ili prijatelje iz
Novo, moderno i urbano mesto za izlazak koje pruža gostima mogućnost da probaju nove ukuse i osete drugačiju atmosferu
Od decembra moon suši bar u najužem centru grada!Na japanskom "moon" znači kapija , tako da vi otovrite ovu vašu hedonističku i... uživajte.
Ne volite sirovu ribu, a suši baru ste?Hm…pa ovde možete da se "provučete" jer suši spremaju i sa biftekom, piletinom,pršutom, mocarelom
Ovo je treći član japansko-mediteranske porodice Moon, to znači da su ostala dva člana zadovljila tržište.
"Theatre" se nalazi preko puta Narodnog pozorišta. Enterijer, koji odiše stilom, čine stilski nameštaj i umetnička dela koja krase zidove lokala.
Pretraga
Trgovanje bez reklame isto je što i namigivanje devojci u mraku: ti znaš šta radiš, ali niko drugi to ne zna.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi