Posvećenost gostima je jedna od glavnih odlika ovog restorana. Prisutni su različiti kulinarski uticaji, tako da za svaki gastronomski ukus ima po nešto..
Ovo je restoran u kom se služe samo specijaliteti od mesa i to isključivo sveže meso uveženo iz Škotske, kao i najkvalitetnije organski gajeno meso sa našeg područja.
Restoran "Tramontana" je smešten u jednoj mirnoj uličici na Banovom brdu i pravi je mali raj za ljubitelje morskih plodova. Enterijer je rađen u kombinaciji drveta i kamena, a krase ga ribarske mreže i zelenilo
Za ispijanje odabranih pića, uz dobro društvo i dobru muziku. Bistro koji karakteriše dobra hrana i dobar provod.
Restoran „Trešnjin hlad“ se nalazi na Autokomandi. Enterijer je uređan u kombinaciji rustične cigle i drevnihh materijala sa kaminom koji celom prostoru daje poseban šarm.
Restoran "Tri šešira" je sastavni deo tipične "skadarlijske" atmosfere. Na meniju su specijaliteti nacionalne kuhinje: od tradicionalnih toplih i hladnih predjela....
Novootovoreni restoran Tribeca Uniqa, je mlađi brat, već nadaleko čuvenog restorana Tribeca, u ulici Kralja Petra.
Mlade domaćice (možda i domaćini) koji se plaše da će dobar deo dana provoditi pored šporeta, treba da dođu na par praktičnih, brzinskih saveta.
Evo još jedne priče iz zvezdarske šume. Stari "Trudbenik" u novom izdanju!
"Fresh casual" koncept, koji predstavlja odličan balans sveže kuhinje, modernog dizajna i sjajnog ambijenta. Ovde dolaze biznismeni na porciju zdravog duha
Restoran Varijanta je smešten u kući koja je pripadala dvorskoj dami, kraljici Dragi Mašin.
Restoran domaće i internacionalne kuhinje. Datira još od polovine prošlog veka. Iako renoviran početkom 2000-ite još uvek čuva svoj duh i tradiciju.
Velike Stepenice – od davnina su mesto susreta Istoka i Zapada. Tako je i danas! Prefinjeni ukusi italijanske kuhinje, egzotika daleke Kine, a sve to obojeno tradicionalnim domaćim gostoprimstvom i začinjeno romantikom.
Pretraga
Kada školski učitelj sjedini ljubav prema poslu i prema učenicima, on je savršen učitelj.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi