U blizini Vukovog spomenika, u Golsvortijevog ulici, novi klub, sa pomalo skrivenim ulazom, i prijatnom atmosferom, "Šipražje".
Nova lokacija stari provod!Novi naziv "ŠKDandDJbar" ukazuje na najvažniju novinu bara - DJ pult, odakle će dopirati vreli zvuci house muzike, koja će grejati tokom čitave zime.
Neki još kažu za ovaj dorćolski klub - Šteta što nije veći! Svakog ponedeljka ovde možete naći dečka....pa krenite u štetu!
U "Čekaonici" se može čekati na: kusur, zeleno svetlo, lift, ofarbanu "Gazelu", tramvaj, kafu, posao, ljubav, rezultate ispita i testa trudnoće, Evropsku uniju, tatinu platu, zrele maline, čašu vode, maminu penziju..
Prostor je ispunjen trofejima, zahvalnicama koje je dobila Riblja čorba tokom svoje uspešne karijere. Klub je namenjen svim ljubiteljima dobre muzike.
Jedan od klubova koji je svojim konceptom potpuno probudio noćni život grada i postavio nove standarde na klupskoj sceni.
Klub koji se nalazi u Francuskoj ulici, prepoznatljiv po dobrom elektronskom zvuku, i odličnim domaćim di-džejevima.
Imaćete priliku da u intimnoj atmosferi kluba čujete uživo neke od najpopularnijih i najvećih imena kako naše tako i svetske muzičke scene.
U prostranoj bašti tokom celog dana možete piti piće a uveče vas očekuje nešto zanimljivija atmosfera i žive svirke.
Izuzetno prijatna atmosfera u prostoru koji je dekorisan na zanimljiv način. Ljubazno osoblje i prijatna muzika pretvoriće vaš izlazak u pravu malu čaroliju.
What is in the box saznaćete kada dođete u ovaj klub koji je po meri gradskih trendsetera., a ako je sudeći po broju poznatih koji su se pojavili na otvaranju , biće to i njihovo omiljeno mesto
Mesto je malo, ali prijatno. Idealno za zagrevanje pred ludi noćni provod. Možete uživati u živim svirkama, ali i u nastupima di-džejeva.
Klub Centar se nalazi (naravno) u samom centru grada, na Topličinom vencu u delu koji je sinonim za noćni život Beograda.
Kafe - klub orjentalnog stla. Preovlađuje crvena boja prelepih zavesa od tila koje vise sa plafona. Očekuje vas više vrsta egzotičnih čajeva.
Priroda kluba je takva da u svom programu obiluje pop, rock, metal, jazz, blues.. ... svirkama, kao i DJ nights i karaoke zurkama...
Moderan enterijer, prijatno osoblje, veliki izbor pića i ukusnih koktela, kao i kvalitetne i zabavne svirke osvojiće Vas već od prvog trenutka boravka
Ex Džungla, Ex Madam... na dnu Skadarlije za one koji su zakleti protivnici splavova i fancy atmosfere.
Smešten u samom srcu Kalemegdana, predstavlja spoj estetike i funkcije. Ako želite u klub koji diše evropskim i svetskim stilom tamo treba izaći.
Danguba može da primi oko 300 gostiju i idealno je mesto za sve koji žele da se dobro zabave i uživaju u sjajnim rock svirkama.
Pretraga
Televizija je mnogo bliža stvarnosti od knjige. Ludost televizije je ludost ljudskog života.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi