Žurka je počela pre nekoliko godina u "Apartmanu", dobila svoj glamur u "Magacinu", a ovog leta na "Sindikatu" konačno zatalasala Beograd pred njeno poslednje odredište čuveni "Pevac"..
Tačno preko puta okretnice tramvaja na Dorćolu, ispod Zoološkog vrta, nedlako od kluba Šteta, nalazi se Divljina!
Malo, ušuškano mesto u Savamali, na samom kraju ulice. Samo dvorište sastoji se iz dva dela:otkrivenog i natkrivenog, tako da nema brige za vas.
U sklopu ekskluzivnog hotela "Hajat," nalazi se noćni klub "Elington's" koji nudi širok program domaće i strane muzike, kao i promocija, modnih revija...
Klub Energija pored odličnog programa, ove sezone vas uvodi u totalno novu dimenziju zabave. Prostor je veoma zanimljivo sređen.
Novo - staro mesto.Beograđani vole ovde da izlaze, proverite zašto! Na otvaranju je nastupio Toni Cetinjski, a očekuje nas još mnogo kvalitetnih izvođača.
Beograd je sinonim za dobar noćni provod, a evo još jednog kluba koji ide u prilog toj činjenici. U napuštenoj industrijskoj zoni, nadomak centra grada, otvara se novi hram dobre zabave.
Klub radi punih petnaest godina  i prijatno je mesto za sve ljubitelje dobre rok muzike i žive svirke. 
U prijatnom i zanimljivom enterijeru preko dana možete popiti toplu čokoladu ili voćni čaj, subotom možete đuskati uz živu muziku.
Ako volite brzu vožnju, a još nemate ni vozačku dozvolu ,onda je karting klub pravo mesto za vas. Posle nezaboravne vožnje možete se zavaliti u udobnom separeu.
U prijatnom ambijentu kluba, možete uživati uz stranu komercijalnu i rok muziku. Ako ste željni dobrog džeza, onda ste izabrali pravo mesto za izlazak.
Klub koji se nalazi u Francuskoj ulici, prepoznatljiv po dobrom elektronskom zvuku, i odličnim domaćim di-džejevima.
Prijatan ambijent i odlična atmosfera. Ljubazno osoblje. U ponudi preko dvesta vrsta koktela i ekskluzivna strana pića.
U gornjem delu je kafić koji liči na dnevnu sobu i zato odiše toplinom, udobnošću i opuštenom atmosferom. Mesto je kao stvoreno za opuštanje pred izlazak u grad.
Internacionalni restoran i dobar klub, modernog enterijera, s gipsanim radovima, kovanim gvožđem i neizbežnim zidanim kaminom.
Geca je nešto između noćnog kluba i bara.Kapacitet kluba je do 170 ljudi, a to što se NE nalazi u stambenoj zgradi, znači da nema ograničenja radnog vremena i muzike.
Ima sigurno jednu od najlepših bašti pod lipama, sa predivnim pogledom na park JDP-a. U zimskom periodu od utorka do nedelje žive svirke i DJ žurke.
Splav klub "Green bar", daleko od gužve i vrućine, omogućava uživanje u bilo koje doba dana. Tu je deo s bazenom i šankom u njemu, koji je prava atrakcija.
U jesenjoj i zimskoj sezoni, "Gun club" Beograđanima nudi kvalitetan program pun koncerata i di-džej nastupa.
Bele stolice od pruća, karirani crveni stoljnjaci, kubanska muzika. Prijatna atmosfera i odlična ponuda. Sedećih mesta oko sto. Ljubazno osoblje.
Pretraga
Prisiljavati se da ostanemo verni onome koga volimo je isto što i počiniti preljubu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi