Za sve  koji traže vrhunski provod u Novom Sadu nezaobilazno mesto je klub "Verige". Ambijent, muzika, mnoštvo posetilaca- garantuju nezaboravno veče.
Mali ambijent na Banovom brdu, ali vrlo prijatna atmosfera, i uvek kvalitetne rok svirke.
Mesto nije veliko, ali je lepo sređeno. Klub neguje kvalitetan elektronski zvuk, a prepoznatljiv je po di-džej pultu na kome je maska veš mašine.
U ovom prostoru petkom možete uživati uz odličan progresiv zvuk, subotom uz psy-trance, i to uz rezidente kluba, goste iz domaćih di-džej organizacija, i mnoge druge...
Na mestu nekadašnjeg kluba Rich. Ovde dolaze poznate ličnosti, sportisti i naravno lepe devojke.
Klub u kome preko nedelje možete uživati u muzici koju vam pušta DJ, dok je petak rezervisan za grčke žurke, kada je pravo umeće ući i naći mesto u neverovatnoj gužvi.
Restoran koji nosi ime najpoznatijeg svetskog koktela nalazi se u blizini bioskopa Tuckwood. Ušuškan od gradske buke pružiće vam neopohodni mir za opuštanje.
Ne postoji
Otvaranje 23. decembra! Klub Republika je inspirisan Londonskim i Njujorškim klubovima, “TheBox”, “Bungalow8”, “Fabric”, “Shortidch house”.
Želite da proslavite rođendan, diplomu, proslavite momačko veče ili napravite svadbenu žurku?Imamo ideju!
Club SOUL je deo udruženja građana ljubitelja elektronske muzike čiji je cilj i zadatak očuvanje i jačanje te vrste muzike u ovim vremenima kiča i šunda.
Klub na tri nivoa koji svakim danom nudi odličnu zabavu. Ako volite žive zvuke narodne i pop muzike, onda je ovo pravo mesto za vas.
Pretraga
Ljude koji me podržavaju iz straha pretpostavljam ljudima koji me podržavaju iz ubeđenja: ubeđenja se menjaju, a strah je večit.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi