Ovde se uživa u zanimljivom ambijentu i udobnom nameštaju -  polusepareima presvučenim tako da ćete pomisliti da ste u filmu "101 dalmatinac".
Stara kafana u novom ruhu, Ana 4 pištolja iz Kosovske ulice, od ove zime u Resavi.Sve je isto, muzika, ekipa..
"Red room" je klub koji radi od srede do nedelje i ima zanimljiv i raznovrstan muzički program. Prepoznatljiv je po crvenom enterijeru.
Udobne stolice, crvene kožne garniture, klupice i ljuljaške. Na gornjem nivou je terasa sa udobnim stolicama, gde možete uživati u koktelima.
Kafe-bar "Salvador Dali" dobio je ime po poznatom slikaru. Uređenje enterijera inspirisano je njegovim radovima.
U kafiću Santo Domingo preko dana možete popiti kafu i opustiti se. Od 21.00 očekuje vas provod uz mediteransku muziku u zelenilu i cveću, kao i osvežavajući kokteli.
Klub je orijentalnog stila u kome ćete se osećati kao da ste uplovili u bajku iz 1001 noći, a koji vam tokom cele nedelje nudi večernji program trbušnih plesačica.
Ako ste željni dobre narodne muzike kao i najnovijih hitova , onda vas super živi provod do ranih jutarnjih časova očekuje svakog vikenda.
Zanimljiv enterijer od drveta i dobra atmosfera su ono što je dovoljno da ponovo poželite da dođete.
Svojevremeno jedno od kultnih mesta Beograda. I sada pruža priliku svima, koji zastupaju autentičan pogled na umetnost i život, da iskažu svoj stav.
Na šta vas sve asocira broj 69, na sve i svašta verujemo a od decembra ćete imati još jednu novu asocijaciju vezanu za ovaj broj -klub!
Svakog vikenda očekuju vas svirke najpoznatijih i najboljih beogradskih bendova kao što su "Loco", "Makao", i mnogih drugih.
Centralni šank, drvene klupe i udobne stolice. Svake večeri živa svirka. Kuhinja je domaća i ukusna. Pored odlične hrane možete da uživate u odličnoj nes-kafi i koktelima.
Mesto opuštene atmosfere i odlične muzike. U hladnijim danima možete uživati u odličnim živim svirkama.
Muzički koncept namenjen je ljubiteljima hause, fanka, nu džeza, tehna I minimala. A za gramofonima se mogu naći naši i strani najpoznatiji di-džejevi.
Sastoji se iz tri dela, gde se nalaze udobne stolice. Pored 550 sedećeh mesta, ovaj kafić nudi i još mnogo toga... Proverite!
Bilo kojim danom ovde da izađete, nećete pogrešiti. Pop i rok uživo, stare i nove stvari, pun klub i dobra atmosfera pokrenuće vas i naterati da đuskate.
U polumračnom i zadimljenom dark ambijentu, klub odiše alternativom, atmosferom i mirisom podzemlja. Čari erotike osećaju se u vazduhu.
U udobnim foteljicama i prijatnom ambijentu ,preko dana možete da popijete neku od raznovrsnih kafa koje klub nudi.
Klub u kome možete uživati u živim zvucim domaće narodne i pop muzike. U enterijer kluba je uloženo dosta mašte i truda.
Pretraga
Kada bih slušao neke vernike, mogao bih da zaključim da se Bog nikad ne smeje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi