Ovde se uživa u zanimljivom ambijentu i udobnom nameštaju -  polusepareima presvučenim tako da ćete pomisliti da ste u filmu "101 dalmatinac".
Stara kafana u novom ruhu, Ana 4 pištolja iz Kosovske ulice, od ove zime u Resavi.Sve je isto, muzika, ekipa..
"Red room" je klub koji radi od srede do nedelje i ima zanimljiv i raznovrstan muzički program. Prepoznatljiv je po crvenom enterijeru.
Udobne stolice, crvene kožne garniture, klupice i ljuljaške. Na gornjem nivou je terasa sa udobnim stolicama, gde možete uživati u koktelima.
Kafe-bar "Salvador Dali" dobio je ime po poznatom slikaru. Uređenje enterijera inspirisano je njegovim radovima.
U kafiću Santo Domingo preko dana možete popiti kafu i opustiti se. Od 21.00 očekuje vas provod uz mediteransku muziku u zelenilu i cveću, kao i osvežavajući kokteli.
Klub je orijentalnog stila u kome ćete se osećati kao da ste uplovili u bajku iz 1001 noći, a koji vam tokom cele nedelje nudi večernji program trbušnih plesačica.
Ako ste željni dobre narodne muzike kao i najnovijih hitova , onda vas super živi provod do ranih jutarnjih časova očekuje svakog vikenda.
Zanimljiv enterijer od drveta i dobra atmosfera su ono što je dovoljno da ponovo poželite da dođete.
Svojevremeno jedno od kultnih mesta Beograda. I sada pruža priliku svima, koji zastupaju autentičan pogled na umetnost i život, da iskažu svoj stav.
Na šta vas sve asocira broj 69, na sve i svašta verujemo a od decembra ćete imati još jednu novu asocijaciju vezanu za ovaj broj -klub!
Svakog vikenda očekuju vas svirke najpoznatijih i najboljih beogradskih bendova kao što su "Loco", "Makao", i mnogih drugih.
Centralni šank, drvene klupe i udobne stolice. Svake večeri živa svirka. Kuhinja je domaća i ukusna. Pored odlične hrane možete da uživate u odličnoj nes-kafi i koktelima.
Mesto opuštene atmosfere i odlične muzike. U hladnijim danima možete uživati u odličnim živim svirkama.
Muzički koncept namenjen je ljubiteljima hause, fanka, nu džeza, tehna I minimala. A za gramofonima se mogu naći naši i strani najpoznatiji di-džejevi.
Sastoji se iz tri dela, gde se nalaze udobne stolice. Pored 550 sedećeh mesta, ovaj kafić nudi i još mnogo toga... Proverite!
Bilo kojim danom ovde da izađete, nećete pogrešiti. Pop i rok uživo, stare i nove stvari, pun klub i dobra atmosfera pokrenuće vas i naterati da đuskate.
U polumračnom i zadimljenom dark ambijentu, klub odiše alternativom, atmosferom i mirisom podzemlja. Čari erotike osećaju se u vazduhu.
U udobnim foteljicama i prijatnom ambijentu ,preko dana možete da popijete neku od raznovrsnih kafa koje klub nudi.
Klub u kome možete uživati u živim zvucim domaće narodne i pop muzike. U enterijer kluba je uloženo dosta mašte i truda.
Pretraga
Glupost potiče iz uverenja da za svako pitanje postoji spreman odgovor. Mudrost znači imati spremno pitanje za svaku pojavu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi