Klub u Novom sadu namenjen svima koji vole dobru živu, rok i pop svirku. Ušuškan u dobro poznatoj Zmaj Jovinoj ulici.
Ovde se prave vrhunski kokteli koji doprinose da i atmosfera bude vrhunska...
Mesto gde dolaze čak i crnci da čuju ovaj seksi crni zvuk. Di-džejevi se trude da predstave najaktuleniji muzički izbor, a igračice su tu da zagreju atmosferu.
Opuštena atmosfera, zanimljiv i urban prostor, jeftino piće, i super muzika- to je Ilegala
"Jazz klub Rif " nalazi  se na Čuburi ,u najstarijem zanatskom centru -Gradiću Pejtonu. Enterijer kluba je zanimljiv i u njemu  dominiraju drveni stolovi u obliku gitare
Prostran i udoban klupski prostor sa stilskim nameštajem pruža i veliki izbor prestižnih kubanskih cigara,  čuvanih na optimalnoj temperaturi i vlazi.
Beograd je od ove sezone postao bogatiji za još jedno odlično mesto za izlaske. Klub Koketa je otvoren spektakularnim nastupom benda Miligram, a dobar provod se nastavio tokom cele letnje sezone u odličnom pop i house ritmu.
Krug je nova tačka okupljanja, fuzije kreativne energije ovog grada i pripadnika različitih gradskih krugova koji dobrom energijom stvaraju novu energiju pod motom -Sve što se desi ostaje u krugu!
Kultni klub koji se nalazi u sastavu Tehničkih fakulteta. Žive svirke, domaćica, osamdesete, devedesete, samo su neke od večeri koje se prepričavaju.
Zanimljiv enterijer ,koji nimalo ne zaostaje za pravim engleskim pabovima ,pružiće dobru zabavu od utorka do subote, uz živu muziku domaćih bendova
Žive svirke  poznatih klupskih bendova. "Kuglaš" je mesto u koje možete da svratite svako veče.
Jedan  od retkih noćnih klubova gde svako može da uzme mikrofon u ruke i zapeva svoju omiljenu pesmu. Karaoke i studentske žurke  postale su tradicija
Na Kalemegdanu, u samom srcu grada, pomalo skrivena, očekuje vas letnja Cinema!
Ladies je najlepša vulkanska podvodna pećina na svetu, u Beogradu u ulici Pariska 1a, videćete nešto silno ...spremite se da zaronite! 
U prelepom ambijentu letnje bašte "Lava bara "možete uživati u svom omiljenom piću ,zaklonjeni od gradske buke,iako ste,praktično, u centru grada
Klub sa 600 kvadratnih metara prostora za normalno nenormalne ljude, Vas sve očekuje na svirkama, salsa i tango večerima.
ušuškan u jednoj maloj novosadskoj ulici, odiše prijatnom atmosferom i lepim ambijentom. Živi pop, rok i bluz su ono zbog čega se  voli ovo mesto.
Kafe klub u kom se pretežno pušta domaća narodna i zabavna muzika kao i strana komercijala, pružiće vam prijatno veče uz jako niske cene pića.
Klub "Magacin" je otvoren po ugledu na svetske trendove, gde se industrijske zone pretvaraju u galerije, koncertne sale, restorane...
Klub koji neguje sve vrste elektronske muzike. Alternativan i ušuškan, ugostiće vas prijatnom atmosferom i niskim cenama pića.
Pretraga
Ništa nije samo po sebi ni dobro, ni loše - takvim ga čini naša misao.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi