Idealno mesto za svakodnevnu kafu, čaj, piće… Prijatna i opuštena atmosfera, u enterijeru modernog dizajna…
Klub se nalazi preko puta Sajma.A da vam provod bude garantovano dobar brinu zvezde, kao što je Nemanja Stevanović
U samom centru grada na uglu sa Kosovskom ulicom, male uzana vrata, uvešće vas u prijatan ambijent sa veselim ljudima.
Leti vam nudi uživanje u prelepo sređenoj otvorenoj bašti. U hladnim zimskim noćima možete se lepo zagrejati i provesti u zastakljenoj bašti.
Jedan od naših najpoznatijih klubova. Ogroman šank na sredini, prepun šarmantnih barmena, centralno je mesto kluba gde se pravi veliki broj koktela.
Preko dana možete uživati i probati odličnu hranu i relaksirati se uz dobru kafu, dok se prostor uveče pretvara u noćni klub gde muziku puštaju aktuelni DJ-evi.
Večeri u ovom klubu su tematski koncipirane, tako da se sredom organizuje heavy metal hight, četvrtkom su žive svirke, dok su petkom i subotom rok večeri.
Nekada veoma popularna kafana, u kojoj se obavezno igralo na stolovima, a devojke su imale prednost u odnosu na muškarce.
Prijatan prostor. Visoki stolovi i barske stolice. Živa muzika. Veliki izbor koktela. Ljubazno osoblje. Atmosfera u kojoj se svi osećaju kao kod kuće.
Uvaljeni u prelepi stilski nameštaj uživaćete uz živu muziku nešto laganijih pesama Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića i drugih.
Postoji još od 1999. godine, kada je bio jedan od samo nekoliko ugostiteljskih lokala pored jezera. Može da primi oko 700 gostiju (450 sedećeh mesta i oko 270 ležaljki)
Klub se nalazi u samom srcu Novog Sada. Rezervacija nije potrebna da biste uživali u plesu atraktivnih igračica i u drugim proslavama.
Pripremili smo i iznenedjenja za vaš džep, da Vam dan počne što bolje osim… odličnog espresa, pripremili smo i odlične cene. Crni udobni, separei odiušu dozom elegancije i mistike, tako da se prosto moraš osećati privilegovano.
''Plastic'' slavi noćni zivot u njegovoj savremenoj jednostavnosti, što ga čini savršenim mestom za bekstvo u noć.
Ex Trezor promenio je enterijer i sada nudi dobar provod za sve one koji su za njega raspololoženi
Pored opuštene atmosfere i uobičajene ponude pića , možete uživati i u igrama koje vam nudi elektronski pikado.
Bivši "People's" sada "Positive". Mesto za ljude koji vole i noćne i dnevne provode. Važno je samo da bude dobar!
Za ovaj beogradski klub, profesor i vrhunski džez trubač iz Majamija Greg Gizbert je rekao : „Ja sam Amerikanac, a to što sam doživeo u Ptici samo sam gledao u američkim filmovima.“
Rađen u minimalističkom stilu, elegantne crne tonove razbijaju fantastični murali sa tematikom Njujorka, a potpisuje ih poznata mlada beogradska umetnica.
Pretraga
Samo je jedna stvar na svetu gora od ogovaranja - ne biti ogovaran.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi