Kada vidite spoljašnost restorana nećete moći da odolite da ne zavirite unutra i vidite šta to krije šarmantna vetrenjača.
Ako imate tremu od tog famoznog prvog sastanka “ prerušite” se u hladnokrvnost i dostojanstvo i idite tamo gde su takve maskarade najizvodljivije.Oko toaleta , pak, stvari nikad jasnije.
Njihov slogan je Feel free, this village will be for you whatever you want it to be – Budite slobodni, ovo selo (village) će za vas biti sve ono što želite.
Restoran je dobio ime u spomen jedne davne ljubavi i to čini da se u njemu osećate romantično.Ako baš i niste skloni emocijama te vrste, naćićete svoj kutak
Ušuškan među poslovnim zgradama, prepoznatljiv je po svojoj prelepoj bašti prepunoj zelenila, nadkrivenom krošnjama drveća, kao i relaksirajućoj i intimnoj atmosferi
Smešten pored parka na Neimaru, prava je mala oaza mira u sred grada.Velika bašta će vas potpuno razoružati i svrstati ovo mesto jedno od omiljenih tokom leta.
Autentični mirisi i ukusi Azije u šoping centru Ušće, kao pojačanje postojećoj fast food ponudi.
Jedan od retkih restorana brze hrane azijske kuhinje u Beogradu. Hranu možete poneti ili jesti kod njih, ako uspete da sednete na jednu od 25 stolica, koliko ih ukupno ima.
Čekati na fantastičan obrok 5 minuta uvek je prihvatljivo bez obzira u kolikoj smo žurbi. Upravo toliko vremena treba veštom kuvaru restorana “Xiao Mao” da pripremi neko svoje remek-delo.
Nalazi se u samom centru grada, u kući sa ušuškanom baštom i vinskim podrumom.
U skladu sa burnom meksičkom istorijom, enterijer je ispunjen jakim, živopisnim bojama.Osetite ukuse i mirise ove intrigante zemlje
Restoran Zapata sada i u centru grada. Autentična meksička kuhinja i prepoznatljiva atmosfera.
Beograđani vole uzbudljive zaplete, pa je tako i ovaj vračarski Zaplet među najposećenijm mestima u našem gradu. Proverite zašto.
Pretraga
Brak je ustanova sa malo zaposlenih.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi